Met Flexiplus Trainingen sta je sterk

Flexiplus Training & Advies verzorgt diverse trainingen voor bedrijven en organisaties, zoals weerbaarheidstrainingen, EHBO-cursussen en erkende opleidingen BHV. Onze trainingen onderscheiden zich in door de interessante, onderhoudende en praktijkgerichte vorm en inhoud dankzij onze zeer ervaren trainers.

Trainers met volop praktijkervaring

De trainers van Flexiplus zijn goed opgeleid en hebben vooral een schat aan praktijkervaring. Zij kennen het klappen van de zweep kennen en trainen uw medewerkers doelgericht, laagdrempelig en met gevoel. Wij maken trainingen leuk, want dat is de beste manier om te leren.

Onze trainingen

Weerbaarheidstrainingen

‘Gewone’ burgers worden steeds mondiger, assertiever en zelfs agressiever. Met een weerbaarheidstraining van Flexiplus versterkt u uw weerbaarheid, zelfverzekerdheid en houding. En of je nou caissière in de supermarkt bent, verkeersregelaar of ambulanceverpleegkundige, iedereen kan te maken krijgen met verbale of fysieke weerstand. En dan is het goed om weerbaar te zijn.

BHV-opleidingen

Met een BHV-opleiding van Flexiplus Trainingen halen uw medewerkers snel en verrassend goedkoop hun verplichte BHV-certificaat. Wij leren uw medewerkers onder meer het bestrijden van een beginnende brand, eerste hulp verlenen en ontruimingen begeleiden. De cursisten leren het eerst in theorie en oefenen het vervolgens in de praktijk. Wij verzorgen zowel de BHV basiscursus als de BHV herhalingscursus.

EHBO-cursussen

Flexiplus verzorgt EHBO-cursussen voor elke gewenst doelgroep, zowel bedrijven, organisaties, verenigingen als particulieren. Onze cursisten leren onder meer hulpverlenen bij kleine ongelukken met lichte verwondingen, verbandleer, reanimatie en het bedienen van een defibrillator (AED) bij hartstilstanden.

Op elke gewenste locatie

Vanuit Vlagtwedde in Oost-Groningen verzorgen wij onze trainingen op elke gewenste locatie in Groningen en Drenthe. En ook daarbuiten. De trainingen vinden plaats op een van onze vaste locaties of op een plek bij u in de buurt, zowel in company als op een huurlocatie.

        


Ja, ik wil vrijblijvend meer weten over trainingen