Flexiplus Reiniging, schoonmaakbedrijf voor binnen en buiten

Flexiplus Reiniging is een compleet schoonmaakbedrijf dat huizen en bedrijfspanden reinigt voor bedrijven, organisaties en particulieren. Met een veelzijdig en compleet aanbod in schoonmaak ontzorgen wij u volledig, desgewenst inclusief planning.

Glazenwasser

Als allround schoonmaakbedrijf zijn wij ook glazenwasser, specialist voor Groningen en Drenthe in ramen wassen. Onze glazenwasser komt uw ramen lappen wanneer u dat wenst, geheel volgens afspraak. Wij wassen ook uw ramen op grote hoogte en moeilijk bereikbare plaatsen.

Kunststof schoonmaak

Met professionele reiniging verlengt u de levensduur van kunststof kozijnen, ramen, deuren en geveldelen. Wij zorgen ervoor dat uw kunststof als nieuw blijft door te voorkomen dat vuil en schadelijke stoffen onherstelbare schade aanrichten.

Dieptereiniging

Gezondheid en veiligheid staan centraal bij dieptereiniging van Flexiplus Reiniging. Hiermee voldoen bedrijven en organisaties aan alle wetten en regels betreffende hygiëne, voedselveiligheid (HACCP) en brandveiligheid. Wij verzorgen deze grondige schoonmaak service voor onder meer:

  • zorginstellingen
  • ziekenhuizen
  • scholen
  • horeca
  • vastgoedbeheerders

Verrassend scherp geprijsd dankzij koppeling van diensten en onze platte organisatie

Solar schoonmaken

Door het schoonmaken van uw zonnepanelen houdt u de energieopbrengst van uw solar optimaal. Flexiplus Solarcleaning heeft de kennis, gereedschappen en middelen in huis om ervoor te zorgen dat uw schone solar als nieuw functioneert.

Eindschoonmaak en ontruiming

Bij het stoppen van de huur van een bedrijfspand of huis, verzorgen wij de eindschoonmaak en ontruiming. Kunt u dit zelf niet doen of wilt u dit uitbesteden? Wij zorgen voor lege schone oplevering aan de verhuurder. U hebt er geen omkijken naar.

Gevelreiniging

Van graffity tot klimop, van algen tot gevelverf: wij maken uw gevel weer helemaal schoon. Wij gebruiken verschillende technieken en middelen, onder meer afhankelijk van het materiaal waaruit uw gevel bestaat en de aard van de vervuiling.

Dakreiniging

Vervuiling van uw dak kan leiden tot problemen. Lekkages kunnen ontstaan door afbrokkelende dakpannen door groei van mos en algen. Dit kan in geval van een plat dak ook zorgen voor poreuze dakbedekking. Wij maken uw dak eerst schoon en behandelen deze vervolgens met een middel tegen mos en algen. Zo kan uw dak er weer jaren tegen.


                   


Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie over schoonmaak