Huishoudelijke hulp voor iedereen van jong tot oud

Flexiplus Huishouding werkt handig. Wij bieden hulp in de huishouding voor iedereen van jong tot oud, zowel voor particulieren als in opdracht van gemeenten.

Wat is huishoudelijke hulp?

Huishoudelijke hulp ondersteunt mensen bij zelfstandig wonen. Kunt u bijvoorbeeld door ziekte tijdelijk niet al het werk thuis zelf doen? Of hebt u een beperking waardoor u structureel af en toe een paar extra handen nodig hebt? Voor iedereen die dat nodig heeft – leeftijd speelt geen rol - bieden wij persoonlijke, lokale huishoudelijke hulp.

‘Kwaliteit staat boven alles. Onze manier van promotie maken: tevreden klanten als ambassadeurs. Daar kan geen dure reclamecampagne tegenop.’’

Goedkope huishoudelijke hulp

Flexiplus Huishouding biedt goedkope huishoudelijke hulp. De prijs is zo scherp vanwege de lage kosten van Flexiplus. Hoe dat kan

  • vanwege onze kleinschalige, platte en overzichtelijke organisatie
  • wij hebben geen dure kantoorpanden
  • bij ons werken geen managers met een hoog salaris
  • wij zijn altijd bezig om producten en diensten slim te koppelen

WMO huishoudelijk hulp voor gemeenten

Flexiplus Huishouding voert Huishoudelijke Hulp uit in opdracht van gemeenten, in het kader van de WMO. Zo zijn wij partner van de gemeente Bellingwedde in Westerwolde (Oost-Groningen) bij de uitvoering van de huishoudelijke hulp.

Ja, ik wil vrijblijvend meer informatie over huishoudelijke hulp